Tabung Karet Silikon Tahan Lusuh
  • Air ProTabung Karet Silikon Tahan Lusuh
  • Air ProTabung Karet Silikon Tahan Lusuh
  • Air ProTabung Karet Silikon Tahan Lusuh

Tabung Karet Silikon Tahan Lusuh

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Tear Resistant Silicone Tubing Rubber Tube sing misuwur lan suppliers.The Tear Resistant Silicone Tubing Rubber Tube suppliers.Tape mburi bisa self-adhesive, kanthi kinerja sealing sing luwih apik, lan adhesive tahan suhu dhuwur ora bakal tiba sawise dawa. - nggunakake istilah. Proteksi lan safety lingkungan, insulasi sing apik, tahan suhu dhuwur, deformasi kompresi cilik, ketahanan sing kuat, ora beracun.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen lan pemasok tabung karet silikon tahan luh ing China sing bisa borong tabung karet silikon tahan luh. Tear Resistant Silicone Tubing Rubber Tube silikon materi nduweni kinerja sealing apik, suhu dhuwur lan resistance cuaca, anti-tuwa lan anti-ngalahake, shock-bukti lan anti banyu, lan bisa pas kabeh jinis bahan lumahing Gamelan.

1.Tape mburi bisa self-adhesive, kanthi kinerja sealing luwih apik, lan adesif tahan suhu dhuwur ora bakal tiba sawise nggunakake long-term. Proteksi lan safety lingkungan, insulasi sing apik, tahan suhu dhuwur, deformasi kompresi cilik, ketahanan sing kuat, ora beracun.

2. Foamed karet silikon umpluk roto-roto, Kapadhetan bisa 0.25-0.85g / cm3, lan atose Shore punika 8-30A. Ramah lingkungan, ora beracun, ora ana ambune, daya tahan sing apik, keluwesan sing apik, ora ana gelembung lan ora ana pori ing permukaan. Kekuwatan dhuwur, umur layanan sing dawa, insulasi produk lan perlindungan lingkungan, tahan suhu dhuwur lan kurang, resistensi kompresi, resistensi asam lan alkali, anti-tuwa, anti-ultraviolet.

3. lumahing Gamelan lan Kapadhetan umpluk seragam.

4. Lumahing apik ora lengket. Ambegan apik.

5. Bahan baku silika gel digunakake, lan sawise testing ketat, iku ketemu standar pangayoman lingkungan.

6. Resistance suhu dhuwur: -70 derajat nganti 300 derajat

7. Tahan panas: Karet silikon nduweni resistensi panas sing luwih apik tinimbang karet biasa, lan bisa digunakake meh ing salawas-lawase ing 150 derajat tanpa owah-owahan kinerja; bisa digunakake terus-terusan kanggo 10.000 jam ing 200 derajat; uga bisa digunakake ing 350 derajat. Bisa digunakake kanggo sawetara wektu.

8. Tahan cuaca: karet biasa kanthi cepet rusak ing tumindak ozon sing diasilake dening corona discharge, dene karet silikon ora kena pengaruh ozon. Lan kanggo wektu sing suwe ing ultraviolet lan kahanan iklim liyane, sifat fisike mung rada owah.

9. Anti-tuwa lan resistance karat, silika gel dhewe wis inertness kuwat.


Seal karet silikon

Fitur: Wis pinunjul resistance dhuwur lan kurang suhu, resistance ozon lan weather resistance, hydrophobicity banget lan permeabilitas online sing tepat, lan nduweni sipat insulating, kang bisa nyukupi tingkat syarat kesehatan pangan lan bisa nyukupi syarat saka macem-macem werna.

Lingkup aplikasi: Suhu panggunaan yaiku -100--300â. Bisa digunakake ing suhu dhuwur lan wilayah kadhemen kanthi radiasi ultraviolet sing kuwat lan bangunan medium lan dhuwur.

Panas Tags: Tabung Karet Silikon Tahan Lusuh, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.