Kompensator Pipa Non-logam

Fushuo minangka produsen lan pemasok Kompensator Pipa Non-logam profesional China, perusahaan kita duwe spesialisasi ing produksi pemasok lan produsen Kompensator Pipa Non-logam. Kompensator Pipa Non-logam minangka struktur fleksibel sing disusun ing cangkang wadhah utawa pipa kanggo ngimbangi stres tambahan sing disebabake dening prabédan suhu lan getaran mekanik.

Kompensator Pipa Non-logam kasusun saka bellows (jinis unsur elastis) sing dadi awak utama karyane, lan aksesoris kayata pipa pungkasan, braket, flensa, lan saluran. Sambungan ekspansi minangka struktur fleksibel sing disusun ing cangkang wadhah utawa pipa kanggo ngimbangi stres tambahan sing disebabake dening prabédan suhu lan getaran mekanik. Gunakake ekspansi lan deformasi kontraksi sing efektif saka bellows awak utamane kanggo nyerep owah-owahan dimensi pipa, saluran, wadhah, lan liya-liyane sing disebabake dening ekspansi lan kontraksi termal, utawa kanggo ngimbangi pamindahan sumbu, lateral lan sudut saka pipa, saluran. , wadhah, lan sapiturute. Uga bisa digunakake kanggo nyuda swara lan nyuda geter. Ing babagan pemanasan, kanggo nyegah deformasi utawa karusakan saka pipa amarga elongasi termal utawa tekanan suhu nalika pipa pemanasan digawe panas, perlu nyetel kompensator ing pipa kanggo ngimbangi elongasi termal saka pipa, mangkono ngurangi kaku ing tembok pipe lan Gaya tumindak ing tutup utawa struktur support.

Minangka unsur kompensasi elastis sing bisa nggedhekake lan kontrak kanthi bebas, sambungan ekspansi nduweni kaluwihan saka operasi sing dipercaya, kinerja sing apik lan struktur kompak, lan wis akeh digunakake ing kimia, metalurgi, energi nuklir lan departemen liyane. Ana macem-macem wangun joints expansion digunakake ing wadhah. Minangka adoh saka wangun corrugation ngangap, U-shaped expansion joints paling akeh digunakake, ngiring dening Ω-shaped lan C-shaped. Ing babagan kompensasi struktural, sambungan ekspansi sing digunakake ing pipa dibagi dadi jinis universal, jinis keseimbangan tekanan, jinis engsel lan jinis gabungan universal, lsp.
View as  
 
  • Kompensator bunder non-logam sing diprodhuksi dening Fushuo bisa ngimbangi produsen & pemasok arah sumbu lan sudut, nduweni karakteristik kelemahan, desain bantalan sing disederhanakake, tahan korosi, tahan suhu dhuwur, nyuda swara lan nyerep kejut, lsp.

  • Fushuo minangka produsen lan pemasok Kompensator Persegi Panjang Non-logam ing China, Kompensator Persegi Panjang Non-logam bisa ngimbangi pirang-pirang arah, sing luwih apik tinimbang kompensator logam sing mung bisa dikompensasi kanthi cara siji.

 1 
Kita Kompensator Pipa Non-logam kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Fushuo minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Kompensator Pipa Non-logam ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega grosir saka pabrik kita. produk kualitas dhuwur kita murah, sampeyan bisa hubungi kita yen sampeyan perlu kanggo selaras. Kita duwe produk akeh lan bisa menehi diskon.