Tabung Karet Silikon Kab

Fushuo minangka pabrikan & pemasok China sing utamane ngasilake Tabung Karet Silikon kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan. Perusahaan kita duwe spesialisasi ing produksi pemasok lan produsen Tabung Karet Silikon. Perusahaan kita nggunakake bahan berkualitas tinggi kanggo pangolahan lan manufaktur, peralatan canggih, teknologi canggih, manajemen ilmiah lan staf kelas siji, uga desainer sing berpengalaman, sing bisa dirancang lan diprodhuksi miturut syarat pelanggan sing beda-beda. .

Silicone Rubber Tube digunakake akeh lan gampang digunakake ing sambungan pipa, mesin, industri kimia, petroleum, metalurgi, panganan, proteksi geni lan industri liyane.

Karakteristik tabung karet yaiku inersia fisiologis, resistensi UV, resistensi ozon, resistensi suhu dhuwur lan kurang (-80 nganti 300 derajat), transparansi dhuwur, ketahanan sing kuat, resistensi kompresi, deformasi permanen, resistensi minyak, resistensi stamping, asam lan alkali. resistance, resistance abrasion, Flame retardant, tahan voltase, konduktivitas listrik lan sifat liyane.
View as  
 
  • Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Fluorosilicone China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Fluorosilicone Tube. Iki nuduhake daya tahan sing apik sawise dicelupake ing medium, suhu lan wektu sing padha. Bisa diarani yen karet fluorosilicone minangka siji-sijine elastomer sing tahan kanggo media non-polar ing -68 ° C nganti 232 ° C. Karet fluorosilicone nduweni resistensi apik kanggo bensin sing ngandhut metanol.

  • Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Tabung Silikon Transparan sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Tabung Silikon Transparan. Iki nduweni transparansi sing apik, tahan suhu sing apik lan anti-tuwa, lan umume digunakake ing pabrik pangan, pabrik anggur lan pabrik farmasi.

  • Hebei Fushuo iku salah siji saka China Tear Resistant Silicone Tubing Rubber Tube sing misuwur lan suppliers.The Tear Resistant Silicone Tubing Rubber Tube suppliers.Tape mburi bisa self-adhesive, kanthi kinerja sealing sing luwih apik, lan adhesive tahan suhu dhuwur ora bakal tiba sawise dawa. - nggunakake istilah. Proteksi lan safety lingkungan, insulasi sing apik, tahan suhu dhuwur, deformasi kompresi cilik, ketahanan sing kuat, ora beracun.

  • Hebei Fushuo iku salah siji saka China Oil Resistant Silicone Tube Karet Tube sing misuwur lan supplier Oil Resistant Silicone Tube Rubber Tube. aditif liyane, lan bola-bali nyaring merata.Karet silikon konduktif kanggo industri elektronik.

  • Hebei Fushuo iku salah siji saka China Fiber Reinforced Silicone Hose Rubber Tube sing misuwur lan supplier Fiber Reinforced Silicone Hose Rubber Tube. resistance saka -70 derajat Celsius, resistance lenga, etc., lan uga bisa digunakake ing mechanical, elektronik, listrik, electrical, komunikasi, aerospace lan technical kothak.

  • Hebei Fushuo iku salah siji saka China Silicone Tube misuwur kanggo Produsèn Tube Karet Automobile lan Silicone Tube Kanggo Automobile Karet Tube suppliers.With pembangunan cepet saka construction dalan, daya mobil dadi luwih gedhe lan luwih gedhe, lan supercharger kudu digunakake kanggo ngontrol. pamindahan hawa. Antarane wong-wong mau, tabung silikon minangka aksesoris sing penting.

Kita Tabung Karet Silikon Kab kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Fushuo minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Tabung Karet Silikon Kab ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega grosir saka pabrik kita. produk kualitas dhuwur kita murah, sampeyan bisa hubungi kita yen sampeyan perlu kanggo selaras. Kita duwe produk akeh lan bisa menehi diskon.