Produk

View as  
 
  • Kompensator bunder non-logam sing diprodhuksi dening Fushuo bisa ngimbangi produsen & pemasok arah sumbu lan sudut, nduweni karakteristik kelemahan, desain bantalan sing disederhanakake, tahan korosi, tahan suhu dhuwur, nyuda swara lan nyerep kejut, lsp.

  • Fushuo minangka produsen lan pemasok Kompensator Persegi Panjang Non-logam ing China, Kompensator Persegi Panjang Non-logam bisa ngimbangi pirang-pirang arah, sing luwih apik tinimbang kompensator logam sing mung bisa dikompensasi kanthi cara siji.

  • China Fushuo punika Round Silicone Soft Connection Produsèn utama lan lapisan anti-karat njaba pipelines lan tank panyimpenan, kinerja anti-karat iku OK, resistance suhu dhuwur apik, lan kekuatan dhuwur.

  • Fushuo minangka salah sawijining produsen Sambungan Lembut Silicone Rectangular China sing misuwur lan pemasok Sambungan Lembut Silicone Rectangular. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Silicone Soft Connection. Salah sijine yaiku kain kulit karet fluorine, kain karet fluorine (kain serat kaca sing dilapisi karet fluorine), tahan suhu dhuwur sing unik bisa nganti 300, dadi tahan kanggo macem-macem lenga pelumas, minyak bahan bakar, kompresi ing kondisi suhu dhuwur, lsp.

  • Hebei Fushuo minangka salah siji saka China Silicone Soft Connection sing misuwur kanthi produsen Kain lan Silicone Soft Connection Kanthi pemasok Kain. Superior kanggo kain ditutupi biasa amarga saka resistance suhu dhuwur unik sawijining, sealing apik, resistance weathering banget, softness lan kateguhan, lan dadi peserta expansion non-logam (kompensator).) materi utama.

  • Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen All Silicone Soft Connection sing misuwur lan pemasok All Silicone Soft Connection. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Silicone Soft Connection. Kain serat lan katun insulasi termal dhewe nduweni fungsi nyerep swara lan nyerep kejut, sing bisa nyuda gangguan lan getaran boiler, penggemar lan sistem liyane.

 12345...8