Kain Silicone Tube Karet Tube
  • Air ProKain Silicone Tube Karet Tube

Kain Silicone Tube Karet Tube

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Cloth Silicone Tube Tube Rubber Tube sing misuwur lan suppliers Cloth Silicone Tube Rubber Tube suppliers.It is an pipe ideal utamané cocok kanggo resistance meksa saka piranti kluwarga cilik.Proses produksi vulkanisasi platinum nduweni kaluwihan dadi aman, ora ana ambune. , inert fisiologis, lan tahan kanggo sinar ultraviolet. Produk kasebut bisa digawe saka jinis kain, jinis jalinan kawat baja, jinis jalinan serat, lan liya-liyane.Proses produksi vulkanisasi platinum nduweni kaluwihan sing aman, ora ana ambune, inert fisiologis, lan tahan sinar ultraviolet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo yaiku produsen lan pemasok Tabung Karet Silikon Kain ing China sing bisa borong Tabung Karet Tabung Silikon Kain. Kain Silicone Tube Karet Tubetabung silikon kanthi kain minangka lapisan penguat ing jero tabung silikon.

Produk kasebut bisa digawe saka jinis kain, jinis kepang kawat baja, jinis kepang serat, lsp.

Proses produksi vulkanisasi platinum nduweni kaluwihan yaiku aman, ora ana ambune, inert fisiologis, lan tahan sinar ultraviolet.

Iku pipe becik utamané cocok kanggo resistance meksa saka Perkakas kluwarga cilik.

Bentenipun antarane selang silikon kain lan tabung silikon lan produk liyane iku wis resistance komprèsi-kekuatan dhuwur, lan bisa stably kanggo dangu ing lingkungan apa khusus.

Tabung braided, amarga kabel poliester tahan suhu dhuwur utawa kawat baja dikepang ing tengah selang silikon kain, bisa dadi tabung silikon komposit sing dikuatake.

Iki diprodhuksi dening proses khusus, tembok njero relatif Gamelan, gampang kanggo ngresiki, lan bisa njaga ciri ing vakum lengkap, resistance kokain, resistance suhu dhuwur, lan lingkungan non-beracun.

Panas Tags: Kain Silicone Tube Karet Tube, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.