Selang Pangiriman Beton Tabung Karet
  • Air ProSelang Pangiriman Beton Tabung Karet

Selang Pangiriman Beton Tabung Karet

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Concrete Delivery Hose Karet Tube misuwur manufaktur lan Concrete Delivery Hose Karet Tube suppliers.Concrete Delivery Hose Rubber Tube cocok kanggo sambungan mburi construction machinery pump truk beton ngaturaken, fleksibel bisa ngganti posisi pouring, lan cilik- paving beton skala bisa rampung kanthi manual ngayun selang karet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen lan pemasok Tabung Karet Selang Beton China profesional, yen sampeyan nggoleki Tabung Karet Selang Pangiriman Beton sing paling apik. Concrete pump truk pungkasan karet ngaturaken selang seri, cocok kanggo sambungan mburi construction machinery pump truk beton ngaturaken, fleksibel bisa ngganti posisi pouring, lan paving beton cilik-ukuran bisa rampung kanthi manual ngayunke selang karet.


Concrete Delivery Hose Rubber Tube punika lingkungan loropaken, resistance dhuwur meksa, resistance nyandhang dhuwur, kekiatan, kekiatan lan karakteristik liyane, suhu kerja umum -40 â ~ +85 â.


Panas Tags: Tabung Karet Selang Pangiriman Beton, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.