Food Grade Silicone Tube Tabung Karet
  • Air ProFood Grade Silicone Tube Tabung Karet

Food Grade Silicone Tube Tabung Karet

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Food Grade Silicone Tube Tube karet produsen misuwur lan Food Grade Silicone Tube Tube Tube suppliers.Compared karo dobel 24 proses ngobati tradisional tabung silika gel lan profil silika gel, karo transparan dhuwur, hambar, kuning, ora. Frost, utamané kanggo ngatasi Frost selang ireng, produk biru fade.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu iku salah siji saka China Food Grade Silicone Tube Karet Tube produsen lan supplier misuwur. Food Grade Silicone Tube Rubber Tube yaiku panggunaan bahan mentah gel silika sing diimpor, panggunaan proses produksi ilmiah, panggunaan metode intermiten kanggo produksi karet mentah, resistensi luh sing dhuwur lan transparansi dhuwur saka karet fase gas, kekerasan dhuwur lan kurang. saka karet nyawiji, karet nyawiji fungsi lan karakteristik liyane saka produksi tabung gel silika, produk iki wis sawetara saka sudhut daya adaptasi.


Dibandhingake karo dobel 24 proses ngobati tabung gel silika lan profil gel silika, kanthi transparansi dhuwur, hambar, kuning, ora ana Frost, utamané kanggo ngatasi Frost selang ireng, produk biru fade.


Food grade silika gel wis nyetak gel silika, transparan dhuwur lan stabilitas saka kualitas dhuwur transparent pangan silika gel, resistance suhu dhuwur bisa tekan 250â, digawe panas ing lingkungan nutup ora suda.


Food grade silika gel digawe saka kualitas dhuwur silika gel (anyar diimpor pangan bahan baku silika gel), diproses dening rumus ilmiah lan teknologi canggih.


Prodhuk iki alus lan stabil ing resistance suhu dhuwur. Diet sehat saiki, silikon bahan pangan wis mboko sithik ngganti plastik bahan pangan.


Panas Tags: Food Grade Silicone Tube Tabung Karet, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.