Siku Silicone Bisa Disesuaikan Tabung Karet
  • Air ProSiku Silicone Bisa Disesuaikan Tabung Karet
  • Air ProSiku Silicone Bisa Disesuaikan Tabung Karet

Siku Silicone Bisa Disesuaikan Tabung Karet

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Silicone Elbow misuwur bisa Customized Rubber Tube produsen lan Silicone Elbow Can Be Customized Rubber Tube suppliers.The silika gel tabung minangka bagéyan penting. Tabung silika gel nduweni resistance suhu dhuwur 300 °, resistance suhu kurang saka -70 ° resistance lenga lan kinerja dhuwur liyane, uga bisa Applied kanggo mesin, electronics, daya, Perkakas listrik, komunikasi, aerospace lan lapangan technical liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen & pemasok China sing utamane mrodhuksi Siku Silicone Bisa Disesuaikan Tabung Karet kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan. Kanthi pembangunan kanthi cepet saka konstruksi dalan, daya mobil luwih akeh dibutuhake.Siku Silicone Bisa Disesuaikan Tabung Karetperlu kanggo aplikasi supercharger kanggo ngontrol pamindahan gas.


Tabung silika gel minangka bagean penting. Tabung silika gel nduweni resistance suhu dhuwur 300 °, resistance suhu kurang saka -70 ° resistance lenga lan kinerja dhuwur liyane, uga bisa Applied kanggo mesin, electronics, daya, electrical Perkakas, komunikasi, aerospace lan technical kothak. Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Panas Tags: Siku Silikon Bisa Disesuaikan Tabung Karet, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.