Tabung Silikon Tahan Minyak Tabung Karet
  • Air ProTabung Silikon Tahan Minyak Tabung Karet
  • Air ProTabung Silikon Tahan Minyak Tabung Karet

Tabung Silikon Tahan Minyak Tabung Karet

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Oil Resistant Silicone Tube Karet Tube sing misuwur lan supplier Oil Resistant Silicone Tube Rubber Tube. aditif liyane, lan bola-bali nyaring merata.Karet silikon konduktif kanggo industri elektronik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu minangka salah sawijining produsen lan pemasok Tabung Silikon Tahan Minyak China sing misuwur. Tabung Silikon Tahan Minyak Tabung Karetminangka operator kanggo sirkulasi lan lapisan cairan, gas lan bahan liyane.Pipa karet silikon ing industri bisa dipérang dadi "pipa extruded" lan "pipa sing bentuke khusus". Digunakake ing industri modern, industri pertahanan lan kabutuhan saben dina.


Thtabung silikon digawe saka karet silikon karet mentah ditambahake menyang mixer karet pindho muter utawa kneader ditutup, mboko sithik nambah silika lan aditif liyane, lan bola-bali nyaring iku roto-roto.Karet silikon konduktif kanggo industri elektronik.


Panas Tags: Tabung Silikon Tahan Minyak Tabung Karet, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.