Tabung karet

Fushuo minangka pimpinan profesional China Rubber Tube kanthi kualitas lan rega sing cukup. Perusahaan kita duwe spesialisasi ing produksi tabung karet. Perusahaan kita nggunakake bahan berkualitas tinggi kanggo pangolahan lan manufaktur, peralatan canggih, teknologi canggih, manajemen ilmiah lan staf kelas siji, uga desainer sing berpengalaman, sing bisa dirancang lan diprodhuksi miturut syarat pelanggan sing beda-beda.

Ana 3 jinis selang:Tabung Karet Diameter Gedhe,Tabung Karet Silikon Kab,Tabung Karet Kain.Pipa karet digunakake kanthi wiyar lan gampang digunakake ing sambungan pipa, mesin, industri kimia, petroleum, metalurgi, panganan, proteksi geni lan industri liyane.

Karakteristik tabung karet yaiku inersia fisiologis, resistensi UV, resistensi ozon, resistensi suhu dhuwur lan kurang (-80 nganti 300 derajat), transparansi dhuwur, ketahanan sing kuat, resistensi kompresi, deformasi permanen, resistensi minyak, resistensi stamping, asam lan alkali. resistance, resistance abrasion, Flame retardant, tahan voltase, konduktivitas listrik lan sifat liyane.
View as  
 
  • Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Kain Suction China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Kain Nyedhot. Pabrik kita spesialisasi ing manufaktur Kain Karet Tube. Nyedhot Cloth Hose Rubber Tube digunakake digunakake ing pabrik, tambang batu bara, tetanèn, industri lan construction engineering.

  • Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tube Karet Selang Kain Kimia China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Kain Kimia. Pangiriman Kimia Kain Selang Tabung Karet Lapisan njero Polrpropylene tahan luwih saka 300 cairan kimia. Selang njero Teflon bisa nangani paling akeh bahan kimia sing kasedhiya saiki.

  • Hebei Fushuo iku salah siji saka China Water-cooled Cable Hose Rubber Tube sing misuwur lan supplier Water-cooled Cable Hose Rubber Tube. Water-cooled Cable Hose Rubber Tube Produk kasebut nduweni karakteristik suhu dhuwur, tekanan dhuwur, radiasi, geni lan tahan api, insulasi, lan kinerja anti-tuwa sing apik.

  • Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Klip Panganan China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Klip Panganan. Food Clip Cloth Hose Rubber Tube cocok banget kanggo transportasi panganan cair ing truk tangki, pangolahan pangan lan bengkel pengalengan. Bisa digunakake minangka truk tank kanggo transportasi.Garis ventilasi kanggo produk nganti 120 ° C (ora cocok kanggo garis komprèsi).

  • Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Pipa Udara Tambang China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Pipa Udara Tambang. Mine Air Pipe Rubber Tube hoses udara kualitas dhuwur kanggo kekuatan dhuwur lan aplikasi pertambangan.Karet campuran SBR/NBR ireng, tahan kabut minyak.

  • Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Pipa Uap China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Pipa Uap. Tabung Karet Pipa Uap Fleksibilitas sing apik, utamané cocok kanggo nduwurke tumpukan ing reels, ora ana phthalate (phthalate). Bisa ngeterake banyu panas lan uap nganti +160ºC, cocok kanggo pabrik susu, pangolahan panganan lan siram peralatan, lan uga bisa digunakake kanggo transportasi. panganan cair kayata anggur, susu, bir, omben-omben, banyu ngombe, banyu soda, lsp.

 12345...6 
Kita Tabung karet kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Fushuo minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Tabung karet ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega grosir saka pabrik kita. produk kualitas dhuwur kita murah, sampeyan bisa hubungi kita yen sampeyan perlu kanggo selaras. Kita duwe produk akeh lan bisa menehi diskon.