Flanged Dredging Hose Karet Tube
  • Air ProFlanged Dredging Hose Karet Tube
  • Air ProFlanged Dredging Hose Karet Tube

Flanged Dredging Hose Karet Tube

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Flanged Dredging Hose China sing misuwur lan pemasok Flanged Dredging Hose Rubber Tube. Ciri-cirine yaiku lapisan adesif nduweni elastisitas sing apik lan tahan nyandhang, tahan cuaca lan tahan erosi banyu laut.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka pabrikan & pemasok China sing utamane ngasilake Flanged Dredging Hose Rubber Tube kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan. Flanged Dredging Hose Rubber Tube cocog kanggo kapal keruk ing proyek pengerukan kayata pelabuhan, kali lan tlaga minangka selang panyambung kanggo pipa pembuangan endapan.

Ciri-cirine yaiku lapisan adesif nduweni elastisitas sing apik lan tahan nyandhang, tahan cuaca lan tahan erosi banyu laut.

Panas Tags: Flanged Dredging Hose Rubber Tube, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.