Kabar

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing pas wektune lan janjian personel lan kahanan penghapusan.
  • Selang tahan lenga digunakake ing pangembangan ladang minyak, konstruksi teknik, angkat lan transportasi, penempaan metalurgi, peralatan pertambangan, kapal, mesin cetakan injeksi, mesin pertanian, macem-macem alat mesin lan mesin lan peralatan ing macem-macem industri, uga tekanan lan suhu- transportasi lenga adhedhasar ing sistem hydraulic otomatis. (kayata lenga mineral, lenga larut, lenga hidrolik, lenga bahan bakar, pelumas) lan cairan basis banyu (kayata emulsi, lenga, emulsi, banyu) lan pipa cair.

    2022-06-24

  • Selang pengerukan diameter gedhe dipérang dadi selang pangiriman banyu kanthi diameter gedhe, nyedhot lendhut lan selang discharge diameter gedhe, selang tahan minyak kanthi diameter gedhe, selang tahan asam lan alkali kanthi diameter gedhe, selang tahan suhu dhuwur kanthi diameter gedhe, selang uap diameter gedhe, lan selang tahan nganggo diameter gedhe miturut medium sing ngirim.

    2022-06-24

  • Tabung silikon bahan pangan digawe saka bahan mentah silikon sing diimpor, nggunakake teknologi produksi ilmiah, nggunakake metode batch kanggo ngasilake karet mentah, ngarahake resistensi luh sing dhuwur lan transparansi dhuwur saka karet fase gas, kekerasan super dhuwur lan kurang saka campuran karet, fungsional. mixingGlue lan karakteristik liyane diprodhuksi.

    2022-06-18

 1