Tabung Karet Selang Silikon Dikiataken Serat
  • Air ProTabung Karet Selang Silikon Dikiataken Serat
  • Air ProTabung Karet Selang Silikon Dikiataken Serat
  • Air ProTabung Karet Selang Silikon Dikiataken Serat

Tabung Karet Selang Silikon Dikiataken Serat

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Fiber Reinforced Silicone Hose Rubber Tube sing misuwur lan supplier Fiber Reinforced Silicone Hose Rubber Tube. resistance saka -70 derajat Celsius, resistance lenga, etc., lan uga bisa digunakake ing mechanical, elektronik, listrik, electrical, komunikasi, aerospace lan technical kothak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu minangka salah sawijining produsen lan supplier Selang Silikon Selang Silikon China sing misuwur. Fiber Reinforced Silicone Hose Rubber Tube, coolers online, pemanas lan pipa cooling banyu digunakake akeh ing truk, bus, mobil lan kendaraan tambahan. Ing piranti motif, kualitas sing paling maju lan berkualitas tinggi ora bisa diganti. Kanthi perkembangan konstruksi dalan gedhe ing negaraku, kekuwatan mobil saya gedhe lan luwih gedhe, lan supercharger kudu digunakake kanggo ngontrol pamindahan udara, kang selang karet silikon minangka aksesoris penting.Maneka warna selang karet sing dikuatake serat sing diprodhuksi dening perusahaan kita nduweni kinerja dhuwur kayata tahan suhu dhuwur 300 derajat Celsius, tahan suhu rendah -70 derajat Celsius, tahan minyak, lan liya-liyane, lan uga bisa digunakake ing mekanik, elektronik, listrik, listrik, komunikasi, aerospace lan teknis liyane.


Panas Tags: Tabung Karet Selang Silikon Dikiataken Serat, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.