Warta Industri

  • Sambungan Lembut Gas Alam njaba minangka jinis metode sambungan ing sistem pipa, digawe saka bahan fleksibel kayata karet, plastik, utawa logam. Bisa nyambungake rong pipa nalika njaga elastisitas tartamtu.Sambungan Lembut Gas Alam ing njaba minangka jinis cara sambungan ing sistem pipa, digawe saka bahan fleksibel kayata karet, plastik, utawa logam. Bisa nyambungake rong pipa nalika njaga elastisitas tartamtu.

    2024-05-11

  • Tabung Karet Pangiriman Beton minangka bahan konstruksi penting sing umum digunakake ing proyek konstruksi lan proses transportasi beton. Kanggo njamin umur layanan selang karet beton, kudu dijaga kanthi bener.

    2024-05-11

  • Sambungan alus karet, uga dikenal minangka sambungan fleksibel karet, minangka jinis sambungan sing digawe saka karet lan digunakake kanggo nyambungake rong pipa utawa komponen bebarengan. Sambungan iki dirancang kanggo nyerep gerakan, geter, lan gangguan ing sistem pipa lan digunakake kanthi akeh ing macem-macem aplikasi industri. Ing artikel iki, kita bakal njelajah kaluwihan sambungan alus karet lan kenapa dadi pilihan populer kanggo akeh industri.

    2024-02-20

  • Tubing karet kanthi cepet entuk popularitas ing sektor medis lan industri amarga kaluwihan sing luar biasa. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan mupangat tabung karet lan kepiye revolusi industri kasebut ing taun-taun pungkasan.

    2024-01-26

  • Kompensator pipa, uga dikenal minangka sambungan ekspansi, minangka komponen penting ing sistem pipa sing digunakake ing macem-macem aplikasi industri.

    2023-11-28

  • Teknologi sambungan alus, uga dikenal minangka teknologi sambungan fleksibel utawa bisa ditekuk, wis entuk popularitas ing taun-taun pungkasan amarga fleksibilitas lan adaptasi ing macem-macem industri.

    2023-11-17

 12345...7 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept