Tabung Silikon Kanggo Tabung Karet Mobil
  • Air ProTabung Silikon Kanggo Tabung Karet Mobil

Tabung Silikon Kanggo Tabung Karet Mobil

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Silicone Tube misuwur kanggo Produsèn Tube Karet Automobile lan Silicone Tube Kanggo Automobile Karet Tube suppliers.With pembangunan cepet saka construction dalan, daya mobil dadi luwih gedhe lan luwih gedhe, lan supercharger kudu digunakake kanggo ngontrol. pamindahan hawa. Antarane wong-wong mau, tabung silikon minangka aksesoris sing penting.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen, pemasok lan eksportir tabung silikon China sing unggul kanggo tabung karet mobil. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya Silicone Tube For Automobile Rubber Tube wis wareg dening akeh pelanggan. Silicone Tube Kanggo Automobile Rubber Tube produsen siku silikon digawe khusus. Kanthi pembangunan kanthi cepet saka konstruksi dalan, daya mobil dadi luwih gedhe lan luwih gedhe, lan supercharger kudu digunakake kanggo ngontrol pamindahan udara. Antarane wong-wong mau, tabung silikon minangka aksesoris sing penting.


Tabung silikon nduweni kinerja dhuwur kayata tahan suhu dhuwur 300 °, tahan suhu rendah -70 ° tahan minyak, lan liya-liyane, lan uga bisa digunakake ing bidang mekanik, elektronik, listrik, listrik, komunikasi, aeroangkasa lan teknis liyane. Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Panas Tags: Tabung Silikon Kanggo Tabung Karet Mobil, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.