Koneksi Lembut sing bentuke khusus
  • Air ProKoneksi Lembut sing bentuke khusus

Koneksi Lembut sing bentuke khusus

Fushuo minangka produsen lan pemasok Sambungan Lembut khusus ing China, Sambungan alus tembaga kendaraan listrik energi anyar duwe macem-macem bentuk lan ora standar, mula diarani sambungan alus sing bentuke khusus, lan uga bisa diarani foil tembaga berbentuk khusus. sambungan alus.Tembaga foil iku salah siji saka varieties utama bahan Processing tembaga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fushuminangka salah sawijining produsen Sambungan Lembut kanthi bentuk khusus China lan pemasok Sambungan Lembut sing bentuke Khusus. Sambungan alus sing bentuke khusus kalebu sambungan alus foil tembaga, uga dikenal minangka gabungan ekspansi tembaga. Kendaraan listrik anyar sambungan alus tembaga nduweni wujud sing beda-beda lan ora standar sing ora umum, mula diarani sambungan alus sing bentuke khusus, lan uga bisa diarani sambungan alus tembaga foil berbentuk khusus. Foil tembaga minangka salah sawijining jinis tembaga utama. bahan pangolahan.

Sambungan alus tembaga nduweni sifat mekanik sing dhuwur, konduktivitas listrik sing apik, konduktivitas termal, elektroplating, brazing, lan sifat pembentuk lan pangolahan sing apik.Produk kasebut nduweni arus dhuwur sing stabil, kinerja sing stabil lan umur layanan sing dawa. macem-macem industri, Shanghai Youyitong Electric wis ngenalaken cara blanking kanggo sambungan fleksibel khusus-shaped. Iku adopts cara Processing saka Ultra-dhuwur-kacepetan mesin die-nglereni, lan njupuk kauntungan saka Processing cepet lan karakteristik kurang saka cetakan piso tliti. Difusi polimerProses produksi pengelasan dan pengelasan difusi non-oksidatif polimer.


Panas Tags: Koneksi alus sing bentuke khusus, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.