Sambungan Lembut Karet Bunder
  • Air ProSambungan Lembut Karet Bunder

Sambungan Lembut Karet Bunder

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Sambungan Lembut Karet Bulat China sing misuwur lan pemasok Sambungan Lembut Karet Bulat. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Sambungan Lembut Karet. Sambungan Lembut Karet Bunder minangka produk plastik sing diekstrusi utawa dicetak injeksi kanthi resin minangka bahan baku utama lan jumlah aditif sing cocog. Pipa kasebut nduweni akeh ciri kayata ora ana ambune, anti karat, tahan cuaca sing apik, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo diadegaké sacara resmi ing taun 2001, minangka salah siji saka manufaktur China Round Rubber Soft Connection profesional lan pabrik China Round Rubber Soft Connection, kita minangka kekuatan sing kuat lan manajemen lengkap. Sambungan Lembut Karet Bunder luwih entheng, lan instalasi utawa disassembly luwih trep. Karet alus yaiku produk plastik sing diekstrusi utawa dicetak nganggo resin minangka bahan baku utama lan jumlah aditif sing cocog. Pipa kasebut nduweni akeh ciri kayata ora ana ambune, anti-karat, tahan cuaca sing apik, lan liya-liyane.

Sampeyan bisa uga ngandika sing uga duwe kaluwihan saka lawas-gaya soket lan soket bunder sambungan alus karet lan pipe got plastik. Pipa jinis iki dipilih, lan pipa sadurunge wis diolah. Nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, resistance karat, gangguan kurang, resistance lindhu lan resistance geni, amarga karet majeng Fungsi mechanical saka sambungan alus kadhangkala dinormalisasi dening quenching preparation struktur ing lumahing wesi ductile, normalizing ing suhu dhuwur ing titik standar. lan normalisasi ing suhu kurang.


Panas Tags: Sambungan Lembut Karet Bulat, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.