Sambungan Karet Fleksibel
  • Air ProSambungan Karet Fleksibel

Sambungan Karet Fleksibel

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Sambungan Karet Fleksibel China sing misuwur lan pemasok Sambungan Karet Fleksibel. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Sambungan Lembut Karet. Produsen Sambungan Karet Fleksibel digunakake kanggo nyerep kejut lan isolasi geter sistem pipa logam, nyuda gangguan lan ganti rugi pamindahan, ngimbangi prabédan suhu, lan ngilangi karat listrik ing antarane logam sing beda-beda.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sambungan Karet Fleksibelkasusun saka bagean karet dikiataken dening bahan kain lan logam lan flanges urip. Digunakake kanggo panyerepan kejut lan isolasi geter sistem pipa logam, nyuda gangguan lan ganti rugi pamindahan, ngimbangi prabédan suhu, lan ngilangi karat listrik ing antarane logam sing beda-beda. Beda karo jinis KXT amarga nggunakake teknologi pangolahan sing beda lan luwih ilmiah, luwih akeh nggunakake efek penambahan bahan kain, lan nduweni kinerja sing luwih apik, nggawe sistem pipa luwih sehat., Safety.


Panas Tags: Sambungan Karet Fleksibel, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.