Katup Pipa Sambungan Lembut Karet
  • Air ProKatup Pipa Sambungan Lembut Karet
  • Air ProKatup Pipa Sambungan Lembut Karet

Katup Pipa Sambungan Lembut Karet

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Katup Jiwit Pipa Sambungan Lembut Karet China lan pemasok Katup Jiwit Pipa Sambungan Lembut Karet. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Sambungan Lembut Karet. Katup jiwit elektromagnetik minangka wangun katup jiwit. Casing (selang) minangka bagean paling penting saka katup jiwit, nyedhiyakake kemampuan anti-karat, anti-nyandhang lan tekanan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuominangka profesional Karet Sambungan Pipa Pipe Pinch Valve profesional. Katup Pipa Sambungan Karet Lembut, uga dikenal minangka katup pinch pipe, katup pipa tekanan, katup kantong udara, katup hoop, lan sapiturute ing China. / imbuhan, katup jiwit elektromagnetik minangka wangun katup jiwit. Casing (selang) minangka bagean paling penting saka katup jiwit, nyedhiyakake kemampuan anti-karat, anti-nyandhang lan tekanan. Kajaba iku, kualitas bagean internal kayata solenoid, armature, lan spring uga mengaruhi urip katup.


Panas Tags: Katup Pipe Sambungan Karet Lembut, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.