Sambungan Lembut Karet Persegi Panjang
  • Air ProSambungan Lembut Karet Persegi Panjang

Sambungan Lembut Karet Persegi Panjang

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Sambungan Lembut Karet Rectangular China sing misuwur lan pemasok Sambungan Lembut Karet Persegi Panjang. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Sambungan Lembut Karet. Sambungan Lembut Karet Rectangular Sambungan alus penggemar utamane digunakake ing saluran ventilasi bangunan sipil lan industri, lan inlet lan outlet penggemar. Sambungan alus inlet lan outlet penggemar dipérang dadi sambungan alus penggemar persegi panjang, sambungan alus penggemar bunder, lan sambungan alus jinis bunder lan bunder.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen Sambungan Lembut Karet Rectangular China, pemasok lan eksportir. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Rectangular Karet Soft Sambungan wis wareg dening akeh pelanggan. Desain ekstrem, bahan mentah sing berkualitas, kinerja dhuwur lan rega sing kompetitif yaiku sing dikarepake saben pelanggan, lan iki uga sing bisa ditawakake. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing layanan Rectangular Rubber Soft Connection, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal mbales sampeyan ing wektu!


Sambungan fleksibel saka Sambungan Lembut Karet Rectangular digawe saka kain serat kaca sing dilapisi karo gel silika siji-sisi kanggo nggawe kain gel silika, sing dipotong miturut wangun lan ukuran sing dibutuhake kanggo nyegah karat lan bledug.


Sambungan alus penggemar persegi panjang digunakake kanggo nyuda gangguan penggemar lan kompensasi termal saka deformasi pipa penggemar. Sambungan alus penggemar utamane digunakake ing saluran ventilasi bangunan sipil lan industri, lan inlet lan outlet penggemar. Sambungan alus inlet lan outlet penggemar dipérang dadi sambungan alus penggemar persegi panjang, sambungan alus penggemar bunder, lan sambungan alus jinis bunder lan bunder.


Sambungan fleksibel penggemar persegi panjang yaiku produk karet kothong sing digunakake kanggo sambungan fleksibel antarane pipa logam. Sambungan alus karet uga disebut peserta alus tabung karet, peserta karet fleksibel, peserta alus karet, peserta karet sing bisa ditekuk, peserta karet tekanan dhuwur, penyerap kejut karet, lan liya-liyane. Miturut cara sambungan, bisa dipérang dadi 3 jinis: flange longgar jinis, jinis flange tetep lan jinis Utas; miturut struktur, bisa dipérang dadi 5 jinis, kayata bal siji, bal pindho, awak diameter beda, bal sudhut mlengkung lan kumparan tekanan online. Bagean karet tubular kasusun saka lapisan jero lan njaba karet, lapisan kabel lan dering baja, lan banjur dirakit kanthi flensa logam utawa sambungan paralel sawise divulkanisir lan dibentuk. Sambungan fleksibel penggemar persegi dowo iki bisa nyuda geter lan gangguan, lan bisa ngimbangi ekspansi termal lan kontraksi sing disebabake owah-owahan suhu, lan akeh digunakake ing macem-macem sistem pipa.


Panas Tags: Sambungan Lembut Karet Persegi Panjang, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.