Kompensator Karet Corrugated
  • Air ProKompensator Karet Corrugated

Kompensator Karet Corrugated

Fushuo minangka salah sawijining produsen Kompensator Bergelombang Karet China sing misuwur lan pemasok Kompensator Bergelombang Karet. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Silicone Soft Connection. Kompensator bergelombang minangka piranti kompensasi sing digunakake kanggo nyerep owah-owahan dimensi pipa, saluran utawa wadhah sing disebabake ekspansi termal lan kontraksi kadhemen kanthi nggunakake ekspansi lan kontraksi efektif saka unsur elastis kompensator bergelombang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kompensator Karet Corrugated saka pabrik kita lanFushuobakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kompensator Bergelombang Karet minangka piranti kompensasi sing digunakake kanggo nyerep owah-owahan dimensi pipa, saluran utawa wadhah sing disebabake ekspansi termal lan kontraksi kadhemen kanthi nggunakake ekspansi lan kontraksi efektif saka unsur elastis kompensator bergelombang. Iki kalebu unsur kompensasi. Nyerep pamindahan aksial, lateral, lan sudut.

efek:

Alesan utama yaiku nyetel kesalahan instalasi. Kesalahan instalasi lan manufaktur pipa dawa mesthi bakal nyebabake kesalahan dimensi aksial lan radial lan toleransi bentuk lan posisi. Ing wektu iki, bellows kanggo instalasi lan imbuhan kudu digunakake kanggo docking.Sawise docking rampung, sekrup kudu dikunci kanggo njamin stabilitas sambungan. Iki jenis bellows ora duwe kompensasi suhu.Produk uga bisa muter peran menehi ganti rugi lan supaya Gagal bellows, lan bellows compensator uga bisa nresep sumbu, lateral, lan pamindahan sudut.


Panas Tags: Kompensator Karet Corrugated, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.