Ngurangi Sambungan Lembut Karet
  • Air ProNgurangi Sambungan Lembut Karet
  • Air ProNgurangi Sambungan Lembut Karet

Ngurangi Sambungan Lembut Karet

Fushuo minangka produsen & pemasok Sambungan Karet Ngurangi Karet sing utamane ngasilake Tabung Karet Silikon kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan. Ngurangi Sambungan Lembut Karet nduweni efek nyerep kejut lan nyuda gangguan, sing bisa ngirit bagean instalasi pipa lan ngirit biaya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan Fushuo duwe spesialisasi ing produksi pemasok lan produsen Sambungan Lembut Karet Ngurangi.Fitur utama: Ngurangi Sambungan Lembut Karet bisa ngatasi masalah diameter sing beda nalika nyambungake pipa logam, lan ing wektu sing padha, nduweni efek panyerepan kejut lan pengurangan swara, sing bisa ngirit bagean instalasi pipa lan ngirit biaya. saka lapisan karet utama, tali nilon dikiataken bal karet lan flange logam ngeculke. Nduweni karakteristik resistance dhuwur meksa, elastisitas apik, pamindahan gedhe, panyimpangan pipo imbang, panyerepan geter, efek abang swara apik, lan instalasi trep.

Aplikasi: Bisa digunakake kanthi akeh ing sistem pipa kayata pasokan banyu lan saluran banyu, sirkulasi banyu, HVAC, proteksi geni, pembuatan kertas, obat-obatan, petrokimia, kapal, pompa, kompresor, penggemar, lsp. Tipe biasa digunakake kanggo ngeterake hawa, udhara, banyu, banyu segara, lenga, asam, alkali, lan sapiturute ing -15âï½120â.Jenis khusus digunakake kanggo ngeterake medium utawa lenga sing kasebut ing ndhuwur, asam konsentrasi lan alkali, lan bahan padhet ing ndhuwur. -30âï½250â.


Panas Tags: Ngurangi Sambungan Lembut Karet, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.