Tabung Karet Fluorosilicone
  • Air ProTabung Karet Fluorosilicone

Tabung Karet Fluorosilicone

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Fluorosilicone China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Fluorosilicone Tube. Iki nuduhake daya tahan sing apik sawise dicelupake ing medium, suhu lan wektu sing padha. Bisa diarani yen karet fluorosilicone minangka siji-sijine elastomer sing tahan kanggo media non-polar ing -68 ° C nganti 232 ° C. Karet fluorosilicone nduweni resistensi apik kanggo bensin sing ngandhut metanol.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka pabrikan & pemasok China sing utamane mrodhuksi Fluorosilicone Tube Rubber Tube Tube kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.


resistance lenga, resistance solvent, resistance kimia

Dibandhingake karo karet silikon metil vinyl, karet fluorosilicone nduweni resistance lenga sing apik, resistance solvent lan resistance kimia; malah dibandhingake karo fluororubber, resistance lenga lan resistance solvent uga apik.Iku nuduhake kekiatan banget sawise kang nyemplungaken ing medium padha, suhu lan wektu. Bisa diarani yen karet fluorosilicone minangka siji-sijine elastomer sing tahan kanggo media non-polar ing -68 ° C nganti 232 ° C. Karet fluorosilicone nduweni resistensi apik kanggo bensin sing ngandhut metanol. Malah ing sistem campuran bensin / metanol, kekerasan, kekuatan tarik lan volume vulcanizate owah-owahan banget. Sawise tes kecemplung suwene 500 jam, sifat fisikAna uga owah-owahan sithik.


Tahan suhu sing apik

Suhu dhuwur ing +200 derajat Celsius, suhu kurang -50 derajat Celsius (kajaba khusus fluorosilicone tahan suhu rendah -80 derajat Celsius).


Tabung Fluorosilicone anti-tuwa lan nduweni umur layanan sing dawa


Panas Tags: Fluorosilicone Tube Rubber Tube, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.