Pipa Karet Selang Banyu Kab
  • Air ProPipa Karet Selang Banyu Kab

Pipa Karet Selang Banyu Kab

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Air China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Air. Struktur produk cukup desain, kualitas dhuwur, tahan lama lan tahan lama.Selang fleksibel kanggo media materi kayata cairan kenthel lan padatan bubuk.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu iku salah siji saka China Water Hose Rubber Tube misuwur manufaktur lan supplier. Water Hose Rubber Tube: cocok kanggo pangiriman banyu umum, digunakake ing lingkungan -20â--45â.Various jinis kain (garis) ngirimake (nyedhot) hoses digawe saka bahan sing cocog miturut media ngirim beda. Struktur produk cukup ing desain, kualitas dhuwur, awet lan awet.Selang fleksibel kanggo media materi kayata cairan kenthel lan padatan bubuk.

Panas Tags: Tabung Karet Selang Air, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.