Pipa Karet Selang Minyak Kab
  • Air ProPipa Karet Selang Minyak Kab

Pipa Karet Selang Minyak Kab

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Minyak China sing misuwur lan pemasok TubeTube Karet Selang Minyak. Selang sing nyerep banyu lan nyerep lenga kasusun saka lapisan karet batin (alami / butyronitrile), lapisan gulung kain multi-lapisan utawa lapisan penggulungan kabel, lapisan tulangan kerangka kawat baja, kawat tembaga antistatik lan karet kloroprena alus.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo kanggo Oil Hose Rubber Tube, saben wong duwe keprihatinan khusus sing beda-beda babagan iki, lan apa sing ditindakake yaiku kanggo ngoptimalake syarat produk saben pelanggan, saengga kualitas Tabung Karet Selang Minyak wis ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan lan seneng banget. reputasi ing akèh negara. Pipa Karet Selang Minyak KabStruktur: Selang nyerep banyu lan nyerep lenga kasusun saka lapisan karet batin (alami / butyronitril), lapisan gulung kain multi-lapisan utawa lapisan penggulungan kabel, lapisan tulangan kerangka kawat baja, kawat tembaga antistatik lan karet kloroprena sing mulus.

Fitur: Selang nduweni kaluwihan saka toleransi diameter njaba cilik, resistance suhu kurang, resistance nyandhang cahya, ozon, erosi, bocor lenga, kinerja banget, bobot entheng, awak pipe alus lan awet, etc.

Migunakake: Utamané kanggo tanker lenga lan tanker; resistance vakum; lapisan njaba antistatik; digunakake ing macem-macem produk petroleum, isi senyawa aromatik bisa nganti 50%. Kisaran suhu: -40ºC-120ºC.

Panas Tags: Tabung Karet Selang Minyak, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.