Tabung Karet Selang Tahan Minyak
  • Air ProTabung Karet Selang Tahan Minyak

Tabung Karet Selang Tahan Minyak

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Tahan Minyak China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Tahan Minyak. Utamané kanggo tanker minyak lan tanker; resistance vakum; lapisan njaba antistatik; digunakake digunakake ing macem-macem produk petroleum, isi senyawa aromatik bisa nganti 50%. Kisaran suhu: -40ºC-120ºC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu minangka salah sawijining produsen lan pemasok Tabung Karet Tahan Minyak China sing misuwur. Tabung Karet Selang Tahan MinyakStruktur: Selang nyerep banyu lan nyerep lenga kasusun saka lapisan karet batin (alami / butyronitril), lapisan gulung kain multi-lapisan utawa lapisan penggulungan kabel, lapisan tulangan kerangka kawat baja, kawat tembaga antistatik lan karet kloroprena sing mulus.

Fitur: Selang nduweni kaluwihan saka toleransi diameter njaba cilik, resistance suhu kurang, resistance nyandhang cahya, ozon, erosi, bocor lenga, kinerja banget, bobot entheng, awak pipe alus lan awet, etc.

Migunakake: Utamané kanggo tanker lenga lan tanker; resistance vakum; lapisan njaba antistatik; digunakake digunakake ing macem-macem produk petroleum, isi senyawa aromatik bisa nganti 50%. Kisaran suhu: -40ºC-120ºC


Panas Tags: Tabung Karet Selang Tahan Minyak, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.