Pipa Sandblasting Pipa Karet
  • Air ProPipa Sandblasting Pipa Karet

Pipa Sandblasting Pipa Karet

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Pipa Sandblasting China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Pipa Sandblasting. Sandblasting Pipe Rubber Tube Selang sandblasting karo kain digawe saka kain rubbing kualitas dhuwur minangka lapisan reinforcing, kang wis kateguhan apik lan kapasitas prewangan meksa kuwat; kaping, wis karakteristik resistance meksa dhuwur lan resistance lentur unggul.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen lan supplier Pipa Sandblasting China profesional. Karet batin: Bahan baku utama poliuretan lan karet butil digunakake, lan agen penguat khusus ditambahake. Werna karet njero prodhuk rampung kuning lan transparan, lan nduweni karakteristik tahan nyandhang dhuwur, kateguhan dhuwur, lan resistance dhuwur meksa. Indeks resistance nyandhang 2-3 kaping selang sandblasting biasa. Iku seneng reputasi "raja tahan nyandhang" ing industri sing padha. Lapisan reinforcing: Selang sandblasting karo kain digawe saka kain rubbing berkualitas tinggi minangka lapisan penguat, sing nduweni ketangguhan sing apik lan kapasitas bantalan tekanan sing kuwat;kaping, nduweni karakteristik resistensi tekanan dhuwur lan resistance lentur sing unggul. Lingkup aplikasi: The produk utamané dipigunakaké ing macem-macem proyèk trowongan, sumur, gua, pangayoman slope lan jangkar injeksi, lan wis sawetara saka sudhut aplikasi ing PLTA, pertambangan, nimbali militèr lan kothak liyane.


Panas Tags: Pipa Sandblasting Tabung Karet, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.