Selang Nyedhot Tabung Karet
  • Air ProSelang Nyedhot Tabung Karet

Selang Nyedhot Tabung Karet

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Suction China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Nyedhot. Selang nduweni kaluwihan saka toleransi diameter njaba cilik, resistance suhu kurang, resistance nyandhang cahya, ozon, erosi, bocor lenga, kinerja banget, bobot entheng, awak pipe alus lan awet, etc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo yaiku produsen lan pemasok Tabung Karet Selang Tanpa Karbon ing China sing bisa borong Tabung Karet Selang Selang. Tabung Karet Selang Nyedhot: nyerep banyu, selang minyak kasusun saka lapisan karet batin (alami / nitril), lapisan gulung kain multi-lapisan utawa lapisan penggulung kabel, lapisan tulangan kerangka kawat baja lan kawat tembaga antistatik lan karet neoprene sing mulus.

Fitur: Selang nduweni kaluwihan saka toleransi diameter njaba cilik, resistance suhu kurang, resistance nyandhang cahya, ozon, erosi, bocor lenga, kinerja banget, bobot entheng, awak pipe alus lan awet, etc.

Migunakake: Utamané kanggo tanker lenga lan tanker; resistance vakum; lapisan njaba antistatik; digunakake ing macem-macem produk petroleum, isi senyawa aromatik bisa nganti 50%. Kisaran suhu: -40ºC-120ºC.

Panas Tags: Tabung Karet Selang Nyedhot, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.