Tabung Karet Selang Tanpa Karbon
  • Air ProTabung Karet Selang Tanpa Karbon

Tabung Karet Selang Tanpa Karbon

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Tanpa Karbon China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Tanpa Karbon. Carbonless Hose Rubber Tube Selang udara kualitas dhuwur kanggo kekuatan dhuwur lan aplikasi pertambangan.Kawat tekstil tatu tegangan dhuwur.Karet campuran SBR/NBR ireng, tahan kabut minyak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen lan pemasok Tabung Karet Selang Tanpa Karbon ing China sing bisa borong Tabung Karet Selang WCarbonless. Tabung Karet Selang Tanpa KarbonLapisan njaba: Karet SBR ijo, tahan nganggo lan tahan oksidasi.

Reinforcement: High tension tatu kabel tekstil.

Lapisan jero: Karet campuran SBR/NBR ireng, tahan kabut minyak.

Aplikasi: Selang udara kualitas dhuwur kanggo aplikasi kekuatan dhuwur lan pertambangan.

Tekanan kerja: 27 Bar (400PSI)

Rentang Suhu: -30ºC (-22ºCF) nganti +80ºC (+176ºF)


Panas Tags: Tabung Karet Selang Tanpa Karbon, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.