Water-cooled Kabel Selang Karet Tube
  • Air ProWater-cooled Kabel Selang Karet Tube

Water-cooled Kabel Selang Karet Tube

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Water-cooled Cable Hose Rubber Tube sing misuwur lan supplier Water-cooled Cable Hose Rubber Tube. Water-cooled Cable Hose Rubber Tube Produk kasebut nduweni karakteristik suhu dhuwur, tekanan dhuwur, radiasi, geni lan tahan api, insulasi, lan kinerja anti-tuwa sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen lan pemasok Tabung Karet Selang Kabel sing adhem banyu lan pemasok ing China sing bisa borong Tabung Karet Selang Kabel sing adhem banyu. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Water-cooled Cable Hose Rubber Tube, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Selang Kabel sing adhem banyu Jeneng Tabung Karet: Selang jaket kabel sing adhem banyu, selang asbes, selang kain.

Bahan: karet alam, karet styrene-butadiena, karet butadiena, EPDM, lsp.

Panggunaan: Utamane digunakake kanggo kabel sing digawe adhem banyu, kompensator sing adhem banyu, lan pipa karet kanggo pangiriman banyu ing industri kayata baja, peleburan, ferroalloy, lan pabrik kimia gedhe.

Fitur: Prodhuk nduweni karakteristik suhu dhuwur, tekanan dhuwur, radiasi, geni lan tahan api, insulasi, lan kinerja anti-tuwa sing apik.


Panas Tags: Water-cooled Cable Hose Rubber Tube, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.