Selang Kain Nyedhot Tabung Karet
  • Air ProSelang Kain Nyedhot Tabung Karet

Selang Kain Nyedhot Tabung Karet

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Kain Suction China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Kain Nyedhot. Pabrik kita spesialisasi ing manufaktur Kain Karet Tube. Nyedhot Cloth Hose Rubber Tube digunakake digunakake ing pabrik, tambang batu bara, tetanèn, industri lan construction engineering.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka pabrikan & pemasok China sing utamane ngasilake Tabung Karet Selang Kain Nyedhot kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Migunakake: Suction Cloth Hose Rubber Tube cocok kanggo mompa banyu utawa cairan netral ing pipa inlet pompa banyu ing suhu kamar, lan akeh digunakake ing pabrik, tambang batu bara, pertanian, industri lan konstruksi teknik.

Karakteristik selang nyedhot: selang nduweni resistensi tuwa sing apik, kekuatan nyedhot tekanan negatif sing dhuwur, gampang mlengkung, instalasi gampang lan umur layanan sing dawa.


Panas Tags: Tabung Karet Selang Kain Nyedhot, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.