Pipa Uap Tabung Karet Kab
  • Air ProPipa Uap Tabung Karet Kab

Pipa Uap Tabung Karet Kab

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Pipa Uap China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Pipa Uap. Tabung Karet Pipa Uap Fleksibilitas sing apik, utamané cocok kanggo nduwurke tumpukan ing reels, ora ana phthalate (phthalate). Bisa ngeterake banyu panas lan uap nganti +160ºC, cocok kanggo pabrik susu, pangolahan panganan lan siram peralatan, lan uga bisa digunakake kanggo transportasi. panganan cair kayata anggur, susu, bir, omben-omben, banyu ngombe, banyu soda, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen, pemasok lan eksportir Pipa Uap Karet China. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya Steam Pipe Karet Tube wis wareg dening akeh pelanggan. Pipa Uap Tabung Karet Kabbisa ngeterake banyu panas lan uap nganti + 160ºC, cocok kanggo susu, pangolahan panganan lan ngumbah peralatan, lan uga bisa digunakake kanggo ngeterake panganan cairan kayata anggur, susu, bir, omben-omben, banyu ngombe, banyu soda, lsp.

Kaluwihan:

Fleksibilitas sing apik, utamane cocog kanggo gulung ing gulungan, ora ana phthalate (phthalate)

Bahan:

[Lapisan dalam] Food grade EPDM karet sintetis, putih, mulus

[Lapisan tulangan] Kabel sintetis kanthi kekuatan dhuwur

[Lapisan luar] Karet sintetis EPDM anti-penuaan, biru, mulus.

Suhu operasi -30ºC nganti +160ºC


Panas Tags: Tabung Karet Pipa Uap, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.