Tambang Pipa Udara Karet Tube
  • Air ProTambang Pipa Udara Karet Tube

Tambang Pipa Udara Karet Tube

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Pipa Udara Tambang China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Pipa Udara Tambang. Mine Air Pipe Rubber Tube hoses udara kualitas dhuwur kanggo kekuatan dhuwur lan aplikasi pertambangan.Karet campuran SBR/NBR ireng, tahan kabut minyak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu iku salah siji saka China Mine Air Pipe Karet Tube misuwur lan supplier. Tambang Air Pipe Rubber Tube Lapisan njaba: Karet SBR ijo, tahan aus lan tahan oksidasi.

Reinforcement: High tension tatu kabel tekstil.

Lapisan jero: Karet campuran SBR/NBR ireng, tahan kabut minyak.

Aplikasi: Selang udara kualitas dhuwur kanggo aplikasi kekuatan dhuwur lan pertambangan.

Tekanan kerja: 27 Bar (400PSI)

Rentang Suhu: -30ºC (-22ºCF) nganti +80ºC (+176ºF)


Panas Tags: Tabung Karet Pipa Udara Tambang, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.