Panganan Klip Kain Selang Tabung Karet
  • Air ProPanganan Klip Kain Selang Tabung Karet

Panganan Klip Kain Selang Tabung Karet

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Klip Panganan China sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Klip Panganan. Food Clip Cloth Hose Rubber Tube cocok banget kanggo transportasi panganan cair ing truk tangki, pangolahan pangan lan bengkel pengalengan. Bisa digunakake minangka truk tank kanggo transportasi.Garis ventilasi kanggo produk nganti 120 ° C (ora cocok kanggo garis komprèsi).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo kanggo Food Clip Cloth Hose Rubber Tube, saben wong duwe keprihatinan khusus sing beda-beda babagan iki, lan apa sing ditindakake yaiku kanggo nggedhekake syarat produk saben pelanggan, saengga kualitas Tabung Karet Selang Klip Panganan wis ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan. lan seneng reputasi apik ing akèh negara. Food Clip Cloth Hose Rubber Tube cocok kanggo nyedhot macem-macem panganan adi, kayata susu, bir, lenga sayur-sayuran, lenga, grease, anggur abang, anggur woh, jus woh, 96% alkohol, etc. Iku utamané cocok kanggo Cairan transportasi pangan ing truk tank, pangolahan pangan lan bengkel pengalengan. Bisa digunakake minangka truk tank kanggo transportasi.Garis ventilasi kanggo produk nganti 120 ° C (ora cocok kanggo garis komprèsi).


Panas Tags: Klip Panganan Kain Selang Tabung Karet, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.