Sambungan Silicone Soft Kanthi Kain
  • Air ProSambungan Silicone Soft Kanthi Kain
  • Air ProSambungan Silicone Soft Kanthi Kain

Sambungan Silicone Soft Kanthi Kain

Hebei Fushuo minangka salah siji saka China Silicone Soft Connection sing misuwur kanthi produsen Kain lan Silicone Soft Connection Kanthi pemasok Kain. Superior kanggo kain ditutupi biasa amarga saka resistance suhu dhuwur unik sawijining, sealing apik, resistance weathering banget, softness lan kateguhan, lan dadi peserta expansion non-logam (kompensator).) materi utama.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Welcome to tuku Silicone Soft Connection Kanthi Kain sakaHebei Fushuo. Sambungan Lembut Silicone Kanthi Kain luwih unggul tinimbang kain sing dilapisi biasa amarga tahan suhu dhuwur sing unik, panyegelan sing apik, tahan cuaca sing apik, lembut lan kateguhan, lan dadi bahan utama ekspansi non-logam (kompensator).


Panas Tags: Sambungan Silikon Lembut Kanthi Kain, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.