Babak Silicone Soft Sambungan
  • Air ProBabak Silicone Soft Sambungan
  • Air ProBabak Silicone Soft Sambungan

Babak Silicone Soft Sambungan

China Fushuo punika Round Silicone Soft Connection Produsèn utama lan lapisan anti-karat njaba pipelines lan tank panyimpenan, kinerja anti-karat iku OK, resistance suhu dhuwur apik, lan kekuatan dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake Sambungan Lembut Silikon Bulat. Karakteristik unik saka Round Silicone Soft Connection bisa digunakake minangka konektor fleksibel kanggo pipa, sing bisa ngatasi pengaruh ekspansi termal lan kontraksi ing pipa.


Minangka lapisan anti-karat njero lan njaba saka pipelines lan tank panyimpenan, kinerja anti-karat iku OK, resistance suhu dhuwur apik, lan kekuatan dhuwur. Iki minangka bahan anti-karat sing apik banget. Sambungan alus silikon bisa digunakake kanggo mbangun bahan sealing, sabuk conveyor anti-karat suhu dhuwur, bahan kemasan lan lapangan liyane. Kekandelan konvensional sambungan silikon alus yaiku 0.2-2mm. Werna bisa duwe macem-macem warna kayata abu-abu, abang, oranye, lsp. Panggunaan layar kedher ing layar kedher nambahake nilai panggunaan layar kedher.


Panas Tags: Sambungan Lembut Silicone Round, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.