Kabeh Silicone Soft Sambungan
  • Air ProKabeh Silicone Soft Sambungan

Kabeh Silicone Soft Sambungan

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen All Silicone Soft Connection sing misuwur lan pemasok All Silicone Soft Connection. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Silicone Soft Connection. Kain serat lan katun insulasi termal dhewe nduweni fungsi nyerep swara lan nyerep kejut, sing bisa nyuda gangguan lan getaran boiler, penggemar lan sistem liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake Kabeh Sambungan Lembut Silicone.Iku kasusun saka karet silikon lan kain serat kaca, kang nduweni karakteristik kinerja insulasi termal dhuwur, isolasi geter lan nyuda gangguan, (dhuwur) resistance suhu kurang, resistance karat, resistance meksa, struktur prasaja, bobot entheng, gampang instalasi lan pangopènan. , lsp.


Kabeh fitur Silicone Soft Connection

1. Kompensasi multi-arah: Kompensator non-logam bisa nyedhiyakake kompensasi pamindahan aksial, sudut lan lateral sing gedhe ing sawetara ukuran cilik.

2. Resistance suhu dhuwur, tahan api, suhu panggunaan jangka panjang bisa nganti 280 â.

3. Ora ana tikaman mbalikke: bahan utama yaiku kain serat kaca lan produk sing dilapisi, sing bisa ditularake kanthi lemah. Nggunakake kompensator non-logam nyederhanakake desain, ngindhari panggunaan kurung gedhe, lan nyimpen akeh bahan lan tenaga kerja.

4. Pengurangan swara lan panyerepan kejut: Kain serat lan katun insulasi termal dhewe nduweni fungsi panyerepan swara lan panyerepan kejut, sing bisa nyuda gangguan lan getaran boiler, penggemar lan sistem liyane kanthi efektif.

5. resistance suhu dhuwur banget, resistance karat lan kinerja sealing: Dilapisi karo silikon organik, fluorine lan bahan polimer liyane, lan nduweni resistance suhu dhuwur banget, resistance karat lan kinerja sealing.

6. Gampang instalasi lan pangopènan.

7. Iku kasusun saka karet silikon lan kain serat kaca, kang nduweni karakteristik kinerja insulasi termal dhuwur, isolasi geter lan nyuda gangguan, (dhuwur) resistance suhu kurang, resistance karat, resistance meksa, struktur prasaja, bobot entheng, instalasi gampang lan pangopènan, lsp.


Panas Tags: Kabeh Silicone Soft Connection, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.