Rectangular Silicone Soft Sambungan
  • Air ProRectangular Silicone Soft Sambungan
  • Air ProRectangular Silicone Soft Sambungan

Rectangular Silicone Soft Sambungan

Fushuo minangka salah sawijining produsen Sambungan Lembut Silicone Rectangular China sing misuwur lan pemasok Sambungan Lembut Silicone Rectangular. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Silicone Soft Connection. Salah sijine yaiku kain kulit karet fluorine, kain karet fluorine (kain serat kaca sing dilapisi karet fluorine), tahan suhu dhuwur sing unik bisa nganti 300, dadi tahan kanggo macem-macem lenga pelumas, minyak bahan bakar, kompresi ing kondisi suhu dhuwur, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo tIki minangka introduksi kanggo Sambungan Lembut Silicone Rectangular, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Sambungan Lembut Silicone Rectangular. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan! Rectangular Silicone Soft Connection, uga dikenal minangka kompensator non-logam lan sambungan alus karet silikon persegi panjang, utamané cocok kanggo saluran udara panas lan saluran asap lan bledug, sing bisa ngimbangi getaran penggemar lan saluran udara lan deformasi pipa.


Antarane wong-wong mau, sambungan alus karet silikon persegi panjang lan kompensator non-metallic suhu dhuwur luwih akeh digunakake. Kain, siji iku kain kulit karet fluorine, kain karet fluorine (karet fluorine ditutupi kain serat kaca), resistance suhu dhuwur unik bisa tekan 300, nggawe tahan kanggo macem-macem lenga lubricating, lenga bahan bakar, komprèsi ing kondisi suhu dhuwur lenga etc. ing wektu sing padha, nduweni sipat anti-karat tartamtu saka agen kimia, uga resistance weathering banget. Mulane, wis digunakake digunakake ing aerospace, aero-mesin, peralatan pabrik kimia, pembangkit listrik lan lapangan liyane, lan minangka bahan komposit teknologi dhuwur sing ora bisa diganti.


Karakteristik aplikasi saka kain silikon kulit lan kawat baja sing dikuatake kulit kain silikon tahan suhu:

1. Kang digunakake kanggo kurang suhu -70 â kanggo suhu dhuwur 230 â.

2. Iku tahan kanggo ozon, oksigen, cahya lan weather tuwa, lan wis resistance cuaca banget ing lapangan nggunakake, karo umur nganti 10 taun.

3. Nduwe kinerja insulasi dhuwur, konstanta dielektrik 3-3.2, tegangan risak 20-50KV / MM.

4. keluwesan apik, gesekan lumahing gedhe lan elastisitas apik.

5. resistance kimia apik.


Panas Tags: Sambungan Lembut Silicone persegi panjang, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.