Kompensator Lingkaran Non-logam
  • Air ProKompensator Lingkaran Non-logam

Kompensator Lingkaran Non-logam

Kompensator bunder non-logam sing diprodhuksi dening Fushuo bisa ngimbangi produsen & pemasok arah sumbu lan sudut, nduweni karakteristik kelemahan, desain bantalan sing disederhanakake, tahan korosi, tahan suhu dhuwur, nyuda swara lan nyerep kejut, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan Fushuo duwe spesialisasi ing produksi pemasok lan produsen Kompensator Sirkuler Non-logam. Kompensator bunder non-logam sing diprodhuksi dening perusahaan kita bisa ngimbangi arah aksial lan sudut, nduweni karakteristik kelemahan, desain bantalan sing disederhanakake, tahan korosi, suhu dhuwur resistance, nyuda gangguan lan panyerepan kejut, etc.. Iki utamané dipigunakaké ing saluran udhara panas lan saluran kumelun.


Metode koneksi kompensator non-logam:

â  Tipe sambungan flange

â¡ Kompensator fleksibel non-logam nalika nyambungake karo pipa

Tipe:

â Tipe dobel

â¡Tipe sudut

â¢Kompensator non-logam bunder persegi yaiku bagean fleksibel sing kasusun saka komposit non-logam lan rong pipa sing jejer.

Utamane digunakake ing kompensator kanggo ngeterake gas bledug tekanan mikro, kumelun lan gas.lan pipa gas liyane lan sistem peralatan.Pamindahan amarga suhu, getaran mekanik lan sinking dhasar.


Panas Tags: Kompensator Circular Non-logam, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.