Kompensator Persegi Panjang Non-logam
  • Air ProKompensator Persegi Panjang Non-logam

Kompensator Persegi Panjang Non-logam

Fushuo minangka produsen lan pemasok Kompensator Persegi Panjang Non-logam ing China, Kompensator Persegi Panjang Non-logam bisa ngimbangi pirang-pirang arah, sing luwih apik tinimbang kompensator logam sing mung bisa dikompensasi kanthi cara siji.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kompensator Rectangular Non-logam saka pabrik kita lan Hebei Fushuo bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune. Wolung karakteristik Kompensator Persegi Panjang Non-logam; fitur utama kompensator kain (kompensator kain serat) yaiku:


1. Ekspansi termal kompensator: Bisa menehi ganti rugi ing pirang-pirang arah, sing luwih apik tinimbang kompensator logam sing mung bisa menehi ganti rugi kanthi cara siji.

2. Kompensasi kanggo kesalahan instalasi: Wiwit kesalahan sistem ora bisa diendhani ing proses sambungan pipa, kompensator serat luwih bisa ngimbangi kesalahan instalasi.

3. Pengurangan swara lan panyerepan kejut: Kain serat lan awak katun insulasi termal nduweni fungsi panyerepan swara lan transmisi isolasi getaran, sing bisa nyuda gangguan lan getaran boiler, penggemar lan sistem liyane kanthi efektif.

4. Ora ana tikaman mbalikke: Amarga bahan utama yaiku kain serat, bisa ditularake kanthi lemah. Nggunakake kompensator kain nyederhanakake desain, ngindhari panggunaan dhukungan gedhe, lan ngirit akeh bahan lan tenaga kerja.

5. Good resistance suhu dhuwur lan resistance karat: Karet fluorine dipilih lan bahan silikon duwe resistance suhu dhuwur apik lan resistance karat.

6. Kinerja sealing apik: Ana sistem produksi lan perakitan sing relatif lengkap, lan sendi ekspansi non-logam bisa njamin ora ana bocor.

7. Volume lan struktur sing prasaja, lan instalasi lan pangopènan trep.

8. Rega kompensator kain luwih murah tinimbang kompensator logam, lan kualitas luwih apik tinimbang produk impor.


Panas Tags: Kompensator Persegi Panjang Non-logam, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.