Gedhe Diameter Teleskopik Selang Karet Tube
  • Air ProGedhe Diameter Teleskopik Selang Karet Tube

Gedhe Diameter Teleskopik Selang Karet Tube

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Teleskopik Diameter Gedhe China lan pemasok Tabung Karet Selang Teleskopik Diameter Gedhe. Tabung Karet Selang Teleskopik Diameter Gedheâ dipérang dadi kompensator bergelombang, kompensator lengan, kompensator puteran lan kompensator alami persegi, ing antarane yaiku compensator corrugated luwih umum digunakake, utamané kanggo mesthekake operasi aman saka pipelines.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu minangka salah sawijining produsen lan pemasok Tabung Karet Teleskopik Diameter Besar China sing misuwur. Gedhe Diameter Telescopic Hose Karet Tube uga disebut expansion joint, expansion joint lan compensator.


Tabung Karet Selang Teleskopik Diameter gedhe dipérang dadi kompensator bergelombang, kompensator lengan, kompensator puteran lan kompensator alami alun-alun, ing antarane kompensator bergelombang luwih umum digunakake, utamane kanggo njamin operasi pipa sing aman.


Tabung ekspansi utamane fleksibel lan alus.

Panas Tags: Tabung Karet Selang Teleskopik Diameter Gedhe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.