Terminal Oil Discharge Nyedhot Pipa Karet Tube
  • Air ProTerminal Oil Discharge Nyedhot Pipa Karet Tube

Terminal Oil Discharge Nyedhot Pipa Karet Tube

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Terminal Oil Discharge Suction Pipe Karet Tube sing misuwur lan pemasok Terminal Oil Discharge Suction Pipe Rubber Tube suppliers.Black, Gamelan (tekstur lumahing), anti-tuwa, nyandhang-tahan, lenga- lan karet sintetik tahan banyu segara. .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu minangka salah sawijining produsen lan pemasok Tabung Karet Terminal Minyak Terminal China sing misuwur. Terminal Oil Discharge Suction Pipe Karet Tube saka aplikasi pipa nyedhot discharge lenga terminal: selang digunakake kanggo nyedhot lan discharge produk Petroleum saka tanker lan tongkang lan uga digunakake ing kothak industri liyane, cocok kanggo ngaturaken 50% saka bahan kimia wangi.

Bisa nyedhiyakake: â  joint concave â¡ insert flange joint

Standar sing ditrapake: BS 1435: 87 jinis S 15, UNI EN 1765: 99 jinis S 15

Kisaran suhu: -20ºC nganti +82º

Struktur produk: Karet batin: ireng lan alus, karet sintetis sing cocog kanggo ngirim 50% zat aromatik.

Lapisan penguatan: kabel sintetik berkekuatan tinggi, ditambah kerangka kawat baja spiral lan kawat tembaga anti-statis.

Panutup: Karet sintetis sing ireng, mulus (tekstur permukaan), anti-tuwa, tahan aus, lenga lan banyu laut.

Panas Tags: Terminal Oil Discharge Suction Pipe Karet Tube, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.