Suction Mud Hose Karet Tube
  • Air ProSuction Mud Hose Karet Tube

Suction Mud Hose Karet Tube

Hebei Fushuo iku salah siji saka China Suction Mud Hose Rubber Tube sing misuwur lan suppliers Suction Mud Hose Rubber Tube suppliers.The diameteripun utama, diameteripun njaba, tekanan kerja lan tekanan blasting selang lumpur bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. minangka selang panyambung kanggo pipa pengerukan.Dhiameter njero, diameter njaba, tekanan kerja lan tekanan blasting selang lumpur bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushu minangka salah sawijining produsen lan pemasok Tabung Karet Selang Suction China sing misuwur. Pabrik Tabung Karet Suction Mud Hose ing China ngasilake selang pengerukan lan nyedhot. Selang iki utamane digunakake ing proyek pengerukan kayata pelabuhan, kali lan tlaga.

Iki uga digunakake minangka selang panyambung kanggo pipa pengerukan.

Dhiameter njero, diameter njaba, tekanan kerja lan tekanan blasting selang lumpur bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Dhiameter gedhe bisa nganti 1200 mm, lan dawa gedhe bisa nganti 100 meter.

Selang lapis baja bisa diprodhuksi miturut kabutuhan nyata.


Panas Tags: Nyedhot Mud Hose Tabung Karet, China, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.