Tabung Karet Selang Minyak Diameter Gedhe
  • Air ProTabung Karet Selang Minyak Diameter Gedhe

Tabung Karet Selang Minyak Diameter Gedhe

Hebei Fushuo minangka salah sawijining produsen Tabung Karet Selang Minyak Diameter Besar sing misuwur lan pemasok Tabung Karet Selang Minyak Diameter Besar. Lapisan karet nduweni elastisitas lan keluwesan sing apik, tahan minyak karet. Cocog kanggo teknik transmisi minyak, minyak hidrolik tahan, bensin diesel , etc.Fitur: lapisan karet nduweni elastisitas lan keluwesan sing apik, tahan minyak karet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hebei Fushuo minangka produsen, pemasok lan eksportir Tabung Minyak Selang Diameter Besar China. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Gedhe Diameter Oil Hose Karet Tube wis wareg dening akeh pelanggan. Aplikasi: cocok kanggo teknik transmisi lenga, lenga hidrolik tahan, bensin diesel, lsp.

Gedhe Diameter Oil Hose Rubber Tube Fitur: lapisan karet nduweni elastisitas lan keluwesan sing apik, tahan minyak karet.


Panas Tags: Tabung Karet Selang Minyak Diameter Gedhe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.